Beoordelingen van Sakura Mura Meppel

Recente recensies van Sakura Mura Meppel

5 sterren na 364 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The service and food was brilliant! The order arrived right on time as ordered and the sushi was fresh!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

stip op tijd bezorgd en heel lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goeie service en het eten is echt altijd heerlijk.. en hele lieve mensen. mijn favoriete sushi restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , goede service en keurig bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het heeft heerlijk gesmaakt! Goede bezorg service!👌

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vaker bij jullie besteld en dat was prima. Gisteren had ik ook besteld, we hebben 1,5 uur gewacht op de bestelling en het eten was hartstikke koud! Heel jammer.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De warme sushi’s mogen wel wat warmer. Zeker een aanrader!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk zoals altijd

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Snelle bezorging!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Sushi gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al jaren een fan van jullie en kom er dan ook graag & nu heb ik x besteld het was weer overheerlijk.. wel iets minder warm dan anders vooral de soep maar de smaak was weer perfect!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Norivellen waren zacht en taai bij een aantal. Verder top

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles zoals Altijd goed voor elkaar! We hadden alleen geen sojasaus erbij gekregen, dat was beetje jammer!😉 Voor de rest heerlijk gegeten!!👍

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goede service!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging (35 minuten) en heerlijke gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en keurig bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten op zich was lekker (zoals gebruikelijk), maar alles was lauw. Rond half 6 een mail dat de bestelling onderweg was en pas een half uur later werd het bezorgd (op de fiets).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt super! Een aanrader om thuis een beetje belevening van uit te krijgen!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom enorm genoten van de heerlijke sushi. Vers en met zorg bereid. Bezorging was perfect. Op tijd en heel correct, gezien de coronatijd. Kan iedereen dit restaurant aanraden!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zaterdag online besteld en afgehaald. Keurig verzorgd en super heerlijk gegeten. (weer :))

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen nergens anders sushi meer dan bij sakura mura. Altijd netjes op tijd bezorgd, altijd een feestje om uit te pakken en altijd waanzinnig lekker!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, op de afgesproken tijd en heerlijk!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld en erg lekker!!! Vriendelijke bezorger!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer voortreffelijk !!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk! Ik vind jullie alleen wel heel zuinig met de vis, terwijl dat juist zo prijzig is. Ik had bijvoorbeeld een Kani Gunkan, die zat tot de top toe vol met rijst en echt een laagje van een millimeter met krab. Zo jammer! Ook vonden wij de yakitoristicks smakeloos. Het leek een hele zuinige kok in elk geval. De rest was heerlijk en de porties voldoende.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes op tijd bezorgd!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! Echt genoten

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder lekkere sushi. Zeer gemakkelijk te bestellen. Het stond keurig op tijd klaar. Zodra de Covid 19 toestand het toelaat komen we ook graag in het restaurant genieten.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super super !!! En heel snel thuis afgeleverd. Vers en goede temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi en keurig op tijd geleverd!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig verpakt en altijd lekker!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd en was, zoals altijd als ik bij Sakura Mura eet, weer erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wegens corona kon ik mijn verjaardag niet vieren, zoals andere jaren. Maar met de afhaalsushi was het toch een feestje om echt van te genieten. Heb het al vaker gezegd: Sakura Mura heeft de beste sushi in de weide omtrek. En nee, ik heb geen aandelen ofzo. Een echte aanrader voor de mensen die het nog niet kennen!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. De warme gerechten waren nog goed warm. Vriendelijke bezorger en ook belangrijk. Bezorgd op de afgesproken tijd!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi, maar wel erg duur. 11 x 3 rolletjes voor 39,50...daar kun je bij de chinees voor 2 weken van eten. Als het goedkoper was zou ik vaker sushi eten, wat ook gezonder is dan chinees!!!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en top service wat wil je nog meer 😁

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar. Klasse

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima als altijd, er had wat meer wassabi bij gemogen was maar 1 bakje voor de luxe menu te weinig

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is geweldig! Goed verzorgd ingepakt en gemaakt, heerlijk. Voor ons voor herhaling vatbaar. De bezorging was maar 15 mij later dan gepland, nou dat vinden wij prima! Dank

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw heerlijk gegeten. Bestelling en bezorging prima en ook snel. Sushi was erg goed!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker eten!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk zoals altijd maar de andere gerechten waren niet warm meer helaas.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen duidelijk en zeer overzichtelijk. Gastvrij benaderd. Bestelling was goed verpakt om mee te nemen. Gerechten waren goed van smaak. Heerlijk genoten.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! We kennen heel wat sushi restaurants in de brede regio, maar Sakura Mura is de beste. Ook nu we door corona niet uit eten gaan, is het afhalen elke keer weer een feestje. :)

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten. Lekkere sushi. Bezorging ook prima en mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duur, maar lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg teleurstellend dat ze zo moeilijk doen over de beef salade die je niet online kan bestellen.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd, vriendelijk personeel en het eten was heerlijk!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren optijd zo als altijd, vriendelijk. en het eten is altijd goed. en voor de prijs hoef ik het niet te laten :)

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En precies op tijd bezorgd, fijn!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed bij Sakura Mura, tot nu toe nog altijd onze favoriet! 1 kleine opmerking, de kip van de plaat is normaal gesproken erg mooi aangebakken, dat was deze x niet zo! Met vriendelijke groet, Cor en José Schipstra

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend verzorgd, goed op temperatuur en heerlijk! Warm aanbevolen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer heerlijk! Goede kwaliteit en snelle bezorging. Tip voor de volgende keer; meer eetstokjes. We hadden nu 2 mensen die met vork moesten eten. Dat was jammer!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Top.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon Goed

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed en snel

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super!!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is super. Echter wanneer je online het opmerkingen veld een verandering doorgeeft wordt er niks mee gedaan. Dat vind ik jammer.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis kunnen genieten!

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! We hebben al vaak sushi besteld en afgehaald. Alle keren was de kwaliteit goed en hebben we er heerlijk van gegeten. Wel zou het leuk zijn als er wat meer variatie komt in de menu's, wat andere combinaties bijvoorbeeld.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgesproken tijd bezorgd en het was heerlijk!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ontzettend goed.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging makkelijk online. Eten werd op tijd bezorgd door een keurig nette jonge man. Gerechten waren heerlijk!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging precies op de afgesproken tijd. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was deze keer echt aan de zoute kant. We vonden 'm bijna te zout. Normaal is het altijd lekker en wij eten regelmatig sushi, dus hopelijk was dit eenmalig? Bezorging is top.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en Erg lkkr..

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschrikkelijk lekkere sushi hier!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend klaargemaakt en geleverd. Koude en warme gerechten netjes gescheiden. Wat krokant moest zijn was ook krokant. Heerlijke kip en malse rund. Alles net zo lekker als in het restaurant zelf!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten & snel geleverd!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke sushi gegeten, complimenten👍

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi valt teveel uit elkaar. Hierdoor kun je het niet eten op de manier zoals het moet. De rijst moet denk ik wat plakkeriger

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was van goede kwaliteit. Porties ruim en voldoende sausjes e.d. meegeleverd. Zelfs stokjes, wasabi en sojasaus. Enige punt van aandacht: warme gerechten koelen snel af in plastic bakje met alleen papiertje eromheen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi, precies op tijd en op goede temperatuur bezorgd. van bijgerechten grotere portie dan verwacht (aanrader de bonen!) perfect!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer perfect verzorgd, ook met dit warme weer een ideale oplossing Ophalen en genieten

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en fijn dat via de mail de status van de bezorging zichtbaar was. Het eten was verrukkelijk!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, goed van smaak en topservice

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom erg lekker. Jammer dat er veel te weinig wasabi en veel te veel soja bij zit. Graag een betere verdeling volgende keer.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het deluxe menu was zoals altijd weer overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gebakken bananen wel besteld niet gekregen en ook niet betaald. Gebeurt wel vaker, maar het lekkere eten maakt dat goed.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best sushi!!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online ging het al fout toen We na bestelling zagen dat de Vega box helemaal niet was toegevoegd. Ook kwamen wij erachter dat er een deel ontbrak bij levering. De telefoon meneer was wel echt ontzetting aardig, maar snapte niet heel goed wat er werd bedoeld, vrees een kleine taalbarrière. De oplossing die geboden werd was wel weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd heeeeeeerlijk!!!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

easy peasy online bestellen, afrekenen, afgesproken tijdstip ophalen en thuis opeten...heeft gesmaakt! 4e keer...

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, bestelling werd compleet bezorgd. Prima kwaliteit, smaakt altijd goed!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Tot nu toe het beste Sushi-restaurant dat ik ken.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een kwartier te vroeg bezorgd, ik was zelf nog niet thuis. Verder was het HEERLIJK, en het was ook nog lekker warm

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na eerdere goede ervaringen deze keer minder. Te laat bezorgd en de sushi was slordig gerold. Het was blijkbaar druk of een nieuwe kok die nog moest leren rollen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd Zeer goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag Sushi besteld en afgehaald. De Sushi is van hoge kwaliteit, goed op smaak! De verhouding van rijst en vulling was top. De rijst was niet droog of te plakkerig. Ik raad deze plaats zeker aan om je sushi te bestellen!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon Top!!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker !! En het was netjes optijd bezorgd! Ga hier zeker vaker bestellen !

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was het . De bakjes om mee te nemen zijn. Beter geworden .

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi en sashimi waren heerlijk zoals altijd. Helaas was er iets mis gegaan met de gefrituurde gerechten. Die waren koud, dreven in het vet en van binnen niet gaar We hebben ze weg moeten gooien .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!! Netjes geleverd!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi weer. Zou leuk zijn als er ook Havelte bezorgt zou worden.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Een perfecte oplossing in deze moeilijke tijd Bestelling was perfect verzorgd, en zoals altijd heerlijk. Zeker een optie die we vaker gaan doen De afhaal service is een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten thuis, alles keurig verpakt

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte heerlijk. Structuur van rijst was perfect! En de gebakken bananen zijn overheerlijk. Lekker knapperig en zelfs nog heet bij de bezorging.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, ruime porties. Makkelijk bestellen en goede bezorging.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Slechte prijs-kwaliteitverhouding. En we hebben een halfuur extra moeten wachten op de online bestelling...

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi. Aanrader!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles zat er in. Netjes in de tas. Bij het ophalen stond er niemand. We zijn maar door de zakjes gaan om te kijken welke voor ons was. Ze stonden namelijk al op tafel. Wat me niet handig lijkt om door ander nam zijn spullen te moeten zoeken om na te gaan welke van ons is. Sowieso niet. maar helemaal met corona niet. Voor de rest was het eten zoals altijd helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben erg tevreden het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd heerlijk eten, we hebben ervan genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb genoten van de heerlijke japanse gerechten. Het werd keurig optijd gebracht. Vriendelijke bezorgster. Het eten was ook goed warm. Super

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Hele snelle levering, alles was lekker.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en perfect op tijd bezorgt!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, vers, smaakvol

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd en super snelle bezorging!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer super. makkelijk en duidelijk om te bestellen. Snelle bezorgservice, dik in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Sushi was super vers, teppanyaki gerechten nog goed warm. Bezorging netjes zoals op aangegeven tijd.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten. Super dat ze zijn haan bezorgen.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was mooi optijd, was zoals altijd ook weer erg lekker! Alleen toen ik een hapje van mij sake temaki wou nemen zat er een dood kevertje op.. dit vond ik erg vies. Kunnen jullie natuurlijk weinig aan doen, maar was erg onsmakelijk. Verder was het lekker!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, lekker vers en ruime keuze. Snelle bezorging.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer met ons gezin sushi gegeten. Was vooraf even zoeken wat en hoeveel je dan besteld. Maar het was verrassend lekker, gewoon super!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heelijk vers, goede smaak! We hebben genoten. (Afgehaald, was mooi op tijd klaar).

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer heerlijk, echter miste de gefrituurde garnalen.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel bezorgd.....voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk grote bestelling. Online makkelijk geregeld. Ik heb er nog achteraan gebeld omdat er geen wachttijd gegeven wordt via online bestellen. Duurde ongeveer 45 minuten werd gezegd. Na 40 minuten ging de bel. Super op tijd dus. Heerlijke sushi en sate van kip en lam...

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde beetje lang

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal perfect voor elkaar!!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk zelfs meer dan gedacht! Werd ook nog netjes gebeld dat de bestellî klaar is. Tot binnenkort.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, snel en vriendelijke mensen!!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn dat jullie nu ook bezorgen. Ruim op tijd geleverd, Ik hoop dat jullie dit in de toekomst blijven doen. Tip: servetjes erbij leveren.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

fantastisch.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, erg goede sushi.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch!!!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de site, bestelling staat op tijd klaar. Lekker gegeten thuis van onze bestelling.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bestelling was keurig op tijd met een vriendelijke bezorgster

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker!! Kan niet wachten tot het restaurant weer open gaat.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en fijne service. Online besteld. Daarbij werd aan het begin van de bestelling de te verwachten afhaaltijd vermeld. Daardoor weet je meteen waar je aan toe bent en kun je een keuze maken of deze tijd acceptabel vindt. Voor de tijd werd er keurig gebeld dat het al klaar was (we hadden alleen koude gerechten). Het openen en netjes gebruiken van de zakjes sojasaus is een hele uitdaging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

prima als altijd, graag wel meer eetstokjes de volgende keer, er zaten er maar 2 bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook deze bestelling was weer prima verzorgd. Smakelijke sushi met met alle toebehoren. Zelfs een een herinnering telefoontje vijf minuten voor de ophaaltijd. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heel vers en goed op smaak. Ook lekker dat er komkommersliertjes en slablaadjes waren toegevoegd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super, maar snel weer open gaan.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging super snel en het eten was erg lekker. Verse sushi echt heerlijk.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd geleverd en netjes verpakt. Een aanrader! Hier gaan we zeker vaker gebruik van maken.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Sashimi is onze favoriet! Tot de volgende keer!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en goed, eten was erg lekker. Alleen jammer dat de warme gerechten al lauw waren en we dat dus erg snel moesten eten. Ook was alle saus helemaal uit de bakjes gelopen waardoor de hele tafel eronder zat bij het uitpakken.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op afgesproken tijd en zoals altijd weer heerlijke sushi!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was super snel en het eten erg lekker.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke sushi een eigen smaak. Top uit Meppel!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, vers en zeer smakelijk!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Het eten was erg lekker en nog warm toen het bezorgt werd! Wij doen dit zeker nog een keer! :D

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg tevreden! Ruim voldoende voor 2 personen. Komen graag binnenkort weer bij jullie eten.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super goed voor elkaar. Jammer dat er niet bezorgd word, maar zeker de moeite waard om er zelf voor in de auto te stappen.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Tijdens een coronaproof weekendje weg naar Giethoorn gegoogled om sushi te kunnen eten. Online besteld wat erg makkelijk ging en een tijd aangegeven. Op het moment van parkeren aan de achterzijde bij de ‘ophaalingang’ werd ik gebeld dat het klaar stond. Perfecte timing dus want we hadden ook warme gerechten erbij. Vervolgens in de omgeving op een picknick bankje heerlijk gegeten! Aanrader dus ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, deluxe menu is superdeluxe lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, snel klaar en erg klantvriendelijk!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi en sashimi afgehaald. Makkelijk on line bestellen. Keurig verzorgd en compleet. Dat gaan we vaker doen. Aanrader.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld en niet teleurgesteld! Eten was echt super lekker!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. De bestelling was op tijd klaar. Zeker voor herhaling vatbaar. We gaan niet meer uit eten bij u want dat is te duur voor mij. Vanwege een maagverkleining kan ik niet veel eten maar betaal ik wel net zoveel. Als ik bestel kan ik een klein portie bestellen.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke Sushi! En prima service!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig genoten

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld in deze tijd. Super voor elkaar. Snel, goede service bij het afhalen en smakelijk gegeten !

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op zondagavond Sushi gehaald en we hebben lekker gegeten! Was even zoeken naar het afhaal loket maar met logisch nadenken kwamen we er wel :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Ophalen ging super. We konden een tijd aangeven om het op te halen en het stond keurig klaar! Wij komen vast wel weer een xtje ophalen ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is vers en kwalitatief erg goed. Vriendelijke eigenaren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel blij zijn wij met Sakura Mura in Meppel. Lekkere sushi en andere gerechten en de service in corona tijden is geweldig! Stipt op tijd en vriendelijke overdracht op 1,5 meter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Niets op aan te merken, het eten was perfect en op de minuut klaar om mee te nemen. Vijf sterren van ons ???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig bestellen, heldere communicatie. Alles keurig op tijd. En ontzettend lekker!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles super vers en bestellen en afhalen was snel geregeld. Zeker een aanrader.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat de hele menukaart te bestellen is ! Makkelijk te bestellen en af te halen. Op tijd klaar en heerlijk gegeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het kan natuurlijk nooit zo lekker zijn als in het restaurant, maar zolang dat nog niet kan moeten we ons tevreden stellen met deze goed verzorgde afhaal sushi.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Dankjulliewel

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Om 18:02 online grote bestelling geplaatst, om 18:25 door Sakura gebeld dat het klaar stond en twee minuten later tasjes persoonlijk in ontvangst genomen. Thuis heerlijk gegeten van zowel koude als warme gerechten! Top service!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld. Op afgesproken tijd klaar!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had met zorg uitgekozen en ik werd niet teleurgesteld. Voor ons 30 jarig huwlijksfeest was het een prima bijdrage. Alles keurig verzorgd, en wat warm moest zijn was prima warm verpakt. Sake hadden we nog genoeg. Ik hoop jullie opnieuw te bezoeken als alles weer open is. In de tuin graag ! bedankt .

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zonder fouten, heerlijk en ze zijn vriendelijke mensen i love sushi en als ik nog een keer bestellen zou ik bij jullie komen 😋♥️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd zag het er weer mooi uit en was alles heerlijk vers gemaakt.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heel lekker gegeten!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes en goed verpakt. De juiste temperatuur. Makkelijk bereikbaar om af te halen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

online besteld werd vlak erna al gebeld want had allergieën aangegeven dat 1 product niet kon super netjes en toen de bestelling klaar was werd ik gebeld stond toen net op de parkeerplaats.. dan het eten was super goed lekker warm ook super tevreden!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, sommige zijn wat prijzig.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! Vooral de sashimi uit menu H is bijzonder aan te bevelen!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk! Super vers!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en warme gerechten afgehaald nu we niet naar het restaurant kunnen. Doen we snel nog eens!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service en heerlijk eten, een echte aanrader!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord HEERLIJK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn al jaren fan van Sakura Mura. Ik kan me hun promotie vlak voor de opening nog herinneren, er werd sushi in de stad uitgedeeld. Heerlijk! Ze hebben veel verschillende soorten gerechtjes, en dito smaken. De prijs kwaliteit verhouding vinden we erg goed. Vriendelijk en behulpzaam personeel ook. Gewoon lekker zo doorgaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd! Helaas hadden we niet alles gekregen wat we besteld hadden, daarom 1 Ster eraf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede afhaal service. Zeer tevreden en gaan we zeker eens weer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden! Ruime porties en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk alleen was de gember vergeten waar ik speciaal om had gevraagd...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

I love sushi from Sakura Mura 😍

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi besteld en opgehaald. Het eten was goed en de service ook en je krijgt een mail waarin staat hoe laat je bestelling klaar is. Aanrader!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder lekker, efficient te bestellen en zeer correct de mogelijkheid om aan de achterzijde van het restaurant af te halen. Kortom een prima diner thuis met Sakura Mura. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk en het afhalen was goed geregeld. Miste alleen de stokjes, maar die hadden we gelukkig zelf nog.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was voor het eerst klant; Wijze van eten bestellen was voor mij nieuw, Verrassend makkelijk en snel geregeld. Bestelling was conform opgegeven tijdstip gereed. Zijn wel bekend met sushi, niveau is goed. Voor herhaling vatbaa, ?hartelijk dank!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vers en snel!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, en de bestelling was eerder klaar dan verwacht.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Easy peasy online. 🤗

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi digitaal besteld en betaald. 5 Minuten voor bestelling kregen we een telefoontje dat alles klaar stond. Perfect! Sushi was heerlijk. Alles was goed verpakt en zelfs de wasabi, soja en stokjes werden geleverd. Grote porties. Alles was prima voor elkaar en erg lekker. Alleen de servetten ontbraken en die hadden we wel nodig want sommige bakjes waren gaan lekken dus die kunnen misschien de volgende keer nog meegeleverd worden. Da’s onze enige tip, verder alleen maar tops! Wij komen terug!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super voor elkaar. Lekker vers en netjes op tijd. We kregen ook wat extra van bepaalde gerechtjes. We hebben thuis heerlijk genoten!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

uitstekend, zoals altijd

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Klasse. Wederom. En super smakelijk.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer sushi gehaald in Meppel nu we in de wijk wonen. Helaas voor Sakura Mura, zijn we beter gewend. We woonden voorheen in Zwolle en daar bestelden wij bij Sushipoint. Wij hadden de indruk dat het net even wat verser kon. En de smaken mochten wat uitdagender. Te veel komkommer sushi... als de prijs wat lager was geweest dan hadden we meer waar voor ons geld GF gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Perfecte service! Via online bestellen en betalen ging héél makkelijk. Zeer vriendelijk personeel bij afhalen. Voor herhaling vatbaar!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede sushi maar ook de andere gerechten waren heerlijk. Genoten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte kwaliteit en snelle service, top!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Prijs en kwaliteit is super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer afhalen voor ons na al een paar keer in het restaurant te hebben gegeten. De sushi en bijgerechten waren zoals altijd weer heerlijk en lekker vers! Wel is het in verhouding echt ontzettend duur om af te halen, dus dat is een beetje jammer!! Dus we hopen snel weer in het restaurant zelf te kunnen genieten van jullie heerlijke sushi :-)

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! We hebben juist geen sushi gegeten maar kip en beef van de plaat. Een aanrader!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijk gegeten!! Doen we snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Temaki’s en sashimi en soya boontjes. Echt een aanrader 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd lekker, goede kwaliteit en goed bezocht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gehad! Ik zou een iets kleinere versie van de special maki set op prijs stellen. Die zou ik dan de volgende keer bestellen.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en zoals altijd heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse gerechten. Besteld en betaald via de site ging helemaal prima. Eten stond afgesproken tijdstip klaar. Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk :D

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar en het eten was heel vers bereid. Porties van de salade en Yaki Beef waren verrassend groot. Dit gaan we binnenkort weer doen.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen goed geregeld, heerlijk gegeten!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekkere sushi en noodles met beef gegeten. Echt van genoten. Handig online bestellen en op tijd klaar om op te halen. Top!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed voor elkaar , maar dat zijn we van ze gewend 👌en erg lekker weer

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond het zoals altijd erg lekker we hadden gehaald vind het zeer prijzig voor veel sushi waar voornamelijk komkommer is jammer

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Hadden het luxe menu, voor de tweede keer, 3 week geleden ook. De kwaliteit was weer heel erg goed! Deze keer waren er ook stokjes bijgeleverd, bedankt!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel erg lekker

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling was op tijd klaar. Super geregeld!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie snelle service ondanks deze tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een prima service en evenzo goede kwaliteit van het bestelde. Vooral in deze tijd een perfecte mogelijkheid om toch even iets anders en lekkers te eten. Prima service op de afgesproken tijd. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Absoluut Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en super goed geregeld met het ophalen☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, snel klaar en fijne service

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit. Vers, op tijd en helemaal naar wens

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer zalig

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was voortreffelijk. We hebben ervan genoten. Superverse vis en vooral de sashimi was fantastisch. Bestellen en ophalen ook goed geregeld. Top gedaan, Sakura Mura!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hopelijk eten we snel weer bij jullie in het restaurant! Het was weer heerlijk! Hopelijk tot snel.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar, lekker en vers! Zowel de sushi als de warme gerechten. Top!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers! Uitstekende kwaliteit

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk bij en van jullie! Ook perfect geregeld nu met de corona maatregelen. Top service door ook nog eens netjes te bellen of ik al aanwezig was bij het afhaal loket!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker weer

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Super geregeld en mooie porties. Voor herhaling vatbaar 😃

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was fantastisch. Heerlijk gegeten

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten! Online besteld en op aangegeven tijdstip stond het klaar. Altijd vriendelijk personeel wat je te woord staat.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk en service perfect! Goed geregeld met afhalen buiten. Dank!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Even lekker als altijd! Afhalen tijdens al het Corona gebeuren ging ook hartstikke goed en volgens de regels.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten zoals we gewend zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Everything was super and the food amazing as always . Success and keep going !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In de sushi weinig rijst en zeewier was een beetje elastisch.. Maar vriendelijk personeel.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Makkelijk online te bestellen en de afgesproken tijd was keurig.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Erg fijn ook dat we van de volledige kaart konden bestellen :). Afgifte ging heel netjes. Wij zijn erg blij dat jullie weer open zijn voor afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld, achter ingang je bestelling ophalen, voldoende afstand.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en heerlijk. Zoals ik gewend ben!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten, snel klaar maar om op te halen is erg prijzig.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super voor elkaar en hebben genoten van jullie heerlijke sushi. Sterkte allemaal.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen, afrekenen en tijdstip voor afhalen kiezen. Top communicatie. Lekker gegeten!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker, dankjulliewel!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, goede service

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, goed geregeld nu in deze tijd met het afhalen!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn inmiddels vaste klant van Sakura Mura, we halen regelmatig af en ook het restaurant hebben we meerdere malen bezocht. Het is steeds goed, lekker en niet overdreven duur. Dit keer besteld met corona maatregelen via de achterzijde en dat ging prima! Stipt op tijd!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en goed geregeld!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles netjes voor elkaar. Was weer een feestje!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super! Snelle service en de kwaliteit was top!!! Heerlijk genoten van de sushi.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed geregeld via het afhaalloket aan de achterzijde!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! En prima geregeld met het afhalen.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! We hebben er allemaal heel erg van genoten, we gaan zeeeker vaker bestellen !😇 prijs- kwaliteit verhouding was top!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Overzichtelijk en gemakkelijk online te bestellen. Snel klaar. Dank jullie wel!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als anders heerlijk gegeten. Alles Top!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld in deze tijd en het was weer heerlijk!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijke sushi gegeten. Goede kwaliteit en goede smaken. Ik kan niet anders zeggen.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik hield niet van zeewierblad sushi. Maar die van gisteren bestelde sushi's waren heerlijk! Iedereen was erg tevreden. Dit gaan we zeker weer doen. Complimenten voor de koks!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat we met de Pasen toch nog Sushi konden bestellen. Was heerlijk.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en prima geregeld met wachten in je eigen auto tot je een belletje krijgt dat je binnen je bestelling kan ophalen. Creatief in deze Corona tijd :-)

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste, Eten was wederom Prima! Dank daarvoor. Fam. Van Dijk uit GIethoorn.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en snel klaar! Zeker vaker doen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste paasdag om precies 17:00 werd ons Menu bij de afhaaltafel op het terras aan de achterzijde afgegeven. De warme gerechten waren ook echt warm en alles was keurig verpakt. We hebben heerlijk gegeten met een goed glas wijn erbij. Zeker een aanrader !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, afhaal goed geregeld via het terras. Complimenten vanuit Steenwijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. Warme gerechten niet heel warm maar nog steeds super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar, koude producten goed koud, warme producten warm. We hadden het deluxe menu. Voldoende variatie en zeker genoeg voor 2 personen! Het enige wat er van ons nog bij mag, is de gember! Die misten we.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi en andere gerechten! Leuke eigenaren!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, maar toch eet ik liever bij jullie dan ophalen. Mijn mening is dat het wel behoorlijk aan de prijs is (ophalen), in vergelijking met andere. Bezorgen is ook iets waar we met smacht op zitten te wachten. Als jullie weer open gaan komen we snel weer eten.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer net zo lekker als altijd! Top

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was helemaal top!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is geweldig dat we het zo op konden halen. En meer dan genoeg voor 2 personen . Wel jammer dat de kip salade niet vervangen was door de krab salade zoals we hadden aangegeven. En de sushi was heel koud . Had het fijner gevonden als deze op kamer temperatuur zou zijn, dus misschien is het een idee om dat als tip mee te geven voor de klanten. Het was zoals altijd heel lekker .

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Maar ik eet toch liever in het restaurant.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker zoals gebruikelijk, alleen moest 40 min wachten op bestelling buiten. Dit was niet leuk! Misschien minder mensen op dezelfde tijd laten komen?

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed georganiseerd en weer super lekker en ook genoeg. Om je vingers bij af te likken.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Alles was naar wens.